Kirsten Lyngby // 01.12.14
klj@privat.dk //

Hej,

Du mangler et billede af Ørslevgade 4.
Hvis du vil have det, kan jeg maile et fra ca. 1951.
Der boede jeg fra 1950 til 1960.

Mvh Kirsten Lyngby
Sigurd Klint // 19.05.14
sdk@greve.dk //

Goddag


Mit navn er Sigurd Klint og jeg skriver grundet, at vi på Greve Museum er ved at åbne en udstilling vedr. Danmarks neutralitet under første verdenskrig. I den sammenhæng er vi interesseret i at udstille et af dine billeder. Det drejer sig om nummer to fra oven http://www.oerslev.mono.net/8832/Brugsforening på denne hjemmeside, billedet af Ørslev Brugsforening efter ombygning i 1917.
Hvis det er muligt at udstille billederne er vi interesserede i, om det er muligt at få billederne i en oplysning på 300 DPI og hvor meget dette vil koste?
Jeg kunne desværre ikke finde dine kontaktoplysninger andre steder, så nu håber jeg, at du ser det her.

På forhånd tak.

Mvh
Sigurd
Jacob Nielsen // 11.01.14
Jacob@poontang.dk // www.hjnmedia.com

Hej Ole. Fantastisk hjemmeside du har!
Jeg er selv opvokset i Ørslev, men forlod byen i 1992.
Jeg har en idé jeg gerne vil drøfte med dig.
Jeg er selv hjemmeside-designer, og kunne godt tænke mig, sammen med dig, at lave et interaktivt kort over Ørslev! Jeg tænker at det skal være et kort hvorpå man kan klikke på de (mange!) forskellige adresser, og se billeder op gennem tiden. Måske kan vi da "lokke" folk til at sende billeder fra deres barndomshjem i Ørslev, så vi med tiden kan få et helt unikt blik på byen op gennem tiden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!?

Jeg vil selvfølgelig gerne stå for det rent tekniske og programmeringen der skal til for at få det til at virke! Naturligvis 100% gratis (drevet af mine egne minder fra MIN barndoms Ørslev).
Lars Henri Olsen // 03.12.13
mailneslo@mail.dk //

Hej Ole
Jeg ser at min søn Morten har kommenteret din flotte hjemmeside om Ørslev.
Jeg er selv barnefødt Ørslever, min far og mor var Gunhild og Kristen Olsen og boede i Ørslev frem til 1980 hvor jeg flyttede til Ringsted.
Jeg vil gerne rette en udbredt misforståelse i Ørslev idet det ikke var var min far der var biografdirektør, men derimod min morfar Johannes Nielsen og da han døde i 1974 var det senere min moder Gunhild Olsen som ejede biografen.
Vi spillede den sidste film i 1968, jeg husker desværre ikke længere titlen men det var en populær film med Dirch Passer og der var for første gang i mange år fuldt hus ved sidste forestilling.I øvrigt spillede vi i starten hver aften men da fjernsynet begyndte at blive en konkurrent spillede vi kun 3 dage om ugen. For at fuldende historien efter biografen var nedlagt blev der etableret keramikværksted af Ole Christensen, Som fortsatte nogle år ind til min far indrettede snedkerværksted i den gamle biograf.Med hensyn til telefoncentralen var det min farmor Ingeborg Olsen der var centralbestyrer og efter hendes pension overtog min far hvervet men det var min mor som passede centralen i det daglige idet min far havde sin tømrerforretning at passe.
Det var sådan lidt faktuelle ting jeg synes burde rettes men jeg vil i øvrigt komplimentere dig for en rigtig god hjemmeside som må have kostet megen tid at researche
Pøj pøj med det fremover
Morten Olsen // 23.11.13
ostergaard74@hotmail.com //

Hej
Tak for en herlig tur ned af memory lane..
Er selv vokset op i Ørslev 1974 og frem.
Min Farfar var Tømrermester Cresten Olsen som ejede Kino / TLF centralen.
Herligt at se de gamle billeder..
Super arbejde du har lagt for dagen her, tak for kigget
/Morten
Marianne Thomsen // 07.08.13
janse_ni@hotmail.com //

Hej der.
Jeg syntes det er ret spændende at "kigge herind" da jeg boede på Havemarksvej fra ca 1962-1971,ved siden af Aksel og Julie Jensen og gik i Ørslev skole til og med 2 klasse.
Det kunne være dejligt at finde nogle af "de gamle" fra dengang :-)
Varme hilsner fra Marianne Thomsen
Birte Sindalsen // 23.02.13
bisi@stegenet.dk //

Hej!
Jeg faldt tilfældigt over denne side. Det var meget spændende for mig at se og læse. Jeg har som barn boet på Ørslev Bageri, mine forældre Edith og Børge Christensen havde bageriet fra vistnok 1963-1987. Har derfor selv gået på Bjergbakkeskolen 2-7 klasse, ligesom 2 af mine søstre også har gået på skolen. Min farfar har også haft bageriet nogle år i 1930'erne indtil ca. Midt i 40'erne. Jeg ved ikke helt hvor længe.
Jeg vil spændt følge med her på siden.

Mvh. Birte Sindalsen
Rudi Ovesen // 04.12.12
ro@mentora.dk // www.mentora.dk

Hej Ole,
En fin hjemmeside, som forhåbentlig bliver af større og større omfang af hensyn til fastlæggelse af byens historie.

I 1993 købte vi Ladbjerggård. Vi har nu fået lidt tid til at interessere os for gårdens historie. Hvis du har billeder i relation hertil vil vi meget gerne scanne disse.

Jeg interesserer mig for ølbrygning og har set din side omkring Ørslev Kro. Hvis du er i besidddelse af aftaler og kontrakter herom, herunder bevillingen af 26/6-1784, vil jeg også meget gerne scanne disse.

Mvh
Rudi Ovesen
Mobil 4230 0000
Kokken // 11.06.12
// de-fynske-kokke.dk/firma-frokostordning-fyn

Rigtig fin samling af billeder
Birgit Larsen // 12.02.12
vibevej@youmail.dk //

I min jagt efter gamle aner søgte jeg efter oplysninger/historier om min oldefar i Ørslev, sognerådsformand Peder Nielsen, og jeg faldt da over din/jeres hjemmeside med bl.a. gamle sognerådsformænd i Ørslev. Mange havde et billede med, men for min oldefar var der ikke noget billede. Hvis du/I er interesseret i et billede, har jeg både et billede af ham og af hans far, så du kan bare vende tilbage, hvis du vil have en kopi.
Mange hilsner
Birgit
Per Schaub // 05.11.11
von.schaub@oncable.dk //

Hej Ole!
Jeg faldt tilfældigt over min farmors fødested, det hed Ottestruphuset i Ørslev. Min farmor hed Clara Frederikke Schaub (født Johansen),født den 2-5-1896.
Du ved vel ikke tilfældigt hvor huset det lå.
Med venlig hilsen
Per
Jacob "Gibber" Nielsen (Stationsvej indtil 1992) // 29.08.11
jacob@poontang.dk // www.hjnmedia.com

Fantastisk billedesamling! Tak for kigget.
Anders Kjær // 30.01.11
//

Hej Ole. Jeg er kommet i besiddelse af nogle gamle foto´s fra Nyvangsvej 51 ( Otto Hansen´s sted) jeg har originalerne herhjemme, og du kan jo komme forbi og låne dem. Hilsen Anders
Bente Jørgensen // 23.06.10
bente.joergensen@gmail.com //

Hej Ole
Jeg har med interesse set dine fine billeder og beskrivelsen af Ørslev Brugs. Min mands mors morbror var Theodor Hilstrøm, som var bestyrer fra i Brugsen 1920-1932. Vi er i besiddelse af et foto, som vi kunne tænke os at vise dig for at høre om du kender personerne på billedet. Har du ikke en mailadresse, som vi kan kontakte dig på ?
Thorbjörn Petersen // 25.05.10
rocktop@live.se //

Her kan man godt bruge en time. Dejlige gamle billeder og andet historiskt. Prøver på at finde ud af noget om mine tipoldeforældre Maren Kirstine Nielsdatter (1829-efter febr 1911)og Jens Larsen (1809-1871)fra Ørslev nyhuse (matrikel 17c, næstsidste husmandssted på Nyhusvej. Mon noget af huset på stedet er detsamme som for så længe siden.
Tóra Joensen // 02.04.10
villapax@familie.tele.dk //

Hej Ole!
Det er dejligt at kunne se Ørslev som det så ud i "gamle dage" og at høre lidt historie bag billederne - herligt :) Ledte spændt efter Villa Pax, som jeg ved du har et gammelt billede af! Glæder mig til, at også dét billede kommer herind.
KH Tóra
Leif Andersen // 17.02.10
leif_a@mail.dk //

Det er mig en stor glæde at bladre rundt i din hjemmeside og det gav et lille gib i mig da min farfars gamle smedie pludselig dukkede op.
Jeg har søgt længe efter materiale om farfar , som var en lidt uanmindelig type og lidt af en opfinder og nytænker indenfor bla.vindmaskiner , vandpumper , hesteomgang , tærskeværker m.m og har bla.fået diplom på en udstilling i Næstved i 1892 (sidder lige nu og ser på et gammelt billede af ham og farmor hvor diplomet er delvist tilføjet).
Hvis du skulle være interesseret i oplysninger om Anders og Krestine Andersen så skal jeg gerne prøve at besvare og ellers så kan min far på 94 år huske en masse.
Venlig hilsen Leif Andersen
Martin Jensen // 23.01.10
Martinbojensen@hotmail.com //

Hej Ole. Har sidder og læst en masse... :D Spændende hjemmeside... Har du mere info om Staunskovgaard. denne gård interessere mig meget da min mors oldefar og oldefar var bosiddende der. indtil et par år før den blev revet ned. Mvh martin
Johannes Bech Sørensen // 22.01.10
johs.b.soerensen@mail.dk // www.123hjemmeside.dk/orslevbilleder

Hej Ole.
Jeg har lige sidet og læst/set hele din hjemmeside og den skal du havde meget ros for.Det er bare sjovt og hyggeligt at se alle de gamle billeder du har lagt på.Jeg er forresten igang med at skrive en historie til Ringsted-bogen om Ørslev, hvad der er sket i byen de sidste 50 år.

Hilsen
Johannes Sørensen.
 
Ole Jacob Nielsen - Ørslev Stationsvej 37 - 4100 Ringsted
Lav din egen hjemmeside med mono.net